Marta Sánchez deixa de ser entrenadora de les Aniquiladoras de la Queens League de Gerard Piqué

La santcugatenca abandonarà el càrrec i passarà a desenvolupar tasques de direcció esportiva al mateix club


Temes relacionats

La santcugatenca Marta Sánchez, entrenadora a la Queens League d'Ibai Llanos i Piqué (12/abr/23)


  • Comparteix:

La santcugatenca Marta Sánchez, durant un partit de la Queens League Oysho / Foto: Aniquiladoras FC

La santcugatenca Marta Sánchez, durant un partit de la Queens League Oysho / Foto: Aniquiladoras FC

La santcugatenca Marta Sánchez deixa de ser l'entrenadora de les Aniquiladoras de la Queens League Oysho, competició creada, ara fa uns mesos, per l'exfutbolista Gerard Piqué. Sánchez, que va dirigir el conjunt femení durant la primera fase de la lliga, abandonarà el càrrec i passarà a desenvolupar tasques de direcció esportiva al mateix club, el qual presideix la també santcugatenca Espe Borrás. L'equip fundat pel creador de contingut sud-americà Juan Guarnizo no ha acabat de funcionar durant el primer tram de competició i és per aquest motiu que s'ha acordat, de forma amistosa, la reubicació de Sánchez dins l'estructura esportiva de l'entitat.

En declaracions a Cugat Mèdia, Sánchez s'ha mostrat molt agraïda per l'oportunitat per part de la direcció del club, que li ha ofert l'opció de desenvolupar un paper pel qual s'ha format durant aquests últims mesos. "He estudiat un màster de gestió esportiva i, per tant, passar a assessora el club en l'àmbit esportiu és quelcom que em fa molta il·lusió", ha explicat.

L'equip de les Aniquiladoras va finalitzar la fase regular del primer 'split' de la lliga en setena posició amb un balanç de 6 victòries i 5 derrotes. De la mateixa manera, el conjunt dirigit per Sánchez va poder disputar el Play-off pel títol, però va caure a vuitens de final contra l'xBuyer Team i, per tant, no va poder ser present a la Final a quatre que es va celebrar el juliol passat al Cívitas Metropolitano, estadi de l'Atlètic de Madrid.







Marta Sánchez

Poder passar a ser assessora del club és una gran oportunitat i, encara més, si tenim en compte que he estat formant-me per fer aquesta tasca durant els darrers mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.