El Barça Atlètic oficialitza el fitxatge del santcugatenc Pau Víctor

El de Sant Cugat, format a les categories inferiors del Junior, arriba cedit al club blaugrana després de renovar el seu contracte amb el Girona


Temes relacionats

El santcugatenc Pau Víctor jugarà al Barça Atlètic la temporada vinent (10/ago/23)

Pau Víctor assoleix l'ascens amb el Girona a Primera Divisió (20/jun/22)

Pau Víctor: 'El meu somni és pujar a Primera Divisió amb el Girona' ( 4/des/20)


  • Comparteix:

El futbolista santcugatenc Pau Víctor, durant la seva presentació com a nou jugador del Barça Atlètic / Foto: FC Barcelona

El futbolista santcugatenc Pau Víctor, durant la seva presentació com a nou jugador del Barça Atlètic / Foto: FC Barcelona

El Barça Atlètic ha oficialitzat, aquest dijous a la tarda, el fixatge del futbolista santcugatenc Pau Víctor. Víctor, format a les categories inferiors del Junior i del Sabadell, arriba cedit al club blaugrana després de renovar el seu contracte amb el Girona fins al juny de 2025. El santcugatenc, que comptava amb propostes d'equips de LaLiga Hypermotion (Segona Divisió), tornarà a enllaçar una altra temporada a Primera Federació amb l'objectiu de ser important sota les ordres de l'exfutbolista mexicà Rafa Márquez.

Tal com va avançar Cugat Mèdia, el Girona volia renovar el santcugatenc per dues temporades, però el jugador i el seu entorn ho van rebutjar acceptant, però, ampliar la seva vinculació amb el club gironí per una temporada més.

Un dels aspectes clau que ha motivat el fitxatge de Víctor pel Barça ha estat la insistència de la secretaria tècnica encarregada del futbol base blaugrana. De fet, l'entrenador del filial, Rafa Márquez, que ja va interessar-se pel santcugatenc la temporada passada, ha estat una de les claus per acabar tancant l'operació.

Víctor, que ha fet la pretemporada amb el primer equip del Girona que entrena Míchel Sánchez, enllaçarà la segona cessió consecutiva, després que l'any passat jugués al Sabadell, també de Primera Federació.

Després de l'oficialitat de la incorporació, el futbolista santcugatenc ja s'ha entrenat amb el filial blaugrana per preparar l'amistós d'aquest dissabte contra el València Mestalla a la Ciutat Esportiva de Paterna.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.