La santcugatenca Adriana Ranera debuta amb el primer equip del FC Barcelona

La defensa va sortir en un amistós en substitució de Mapi León i va disputar els darrers 15 minuts del partit


  • Comparteix:

La defensa santcugatenca en el seu debut no oficial amb el FC Barcelona / Foto: Esport3

La defensa santcugatenca en el seu debut no oficial amb el FC Barcelona / Foto: Esport3

La futbolista santcugatenca Adriana Ranera ha debutat amb el primer equip femení del FC Barcelona en un partit amistós de pretemporada contra el Montpeller. La jugadora formada a les categories inferiors del Junior FC va entrar a la gespa de l'Estadi Johan Cruyff en el minut 32 de la segona part substituint a la saragossana Mapi León. Les culers es van imposar al conjunt francès (2-0) en el segon test de preparació de cara a la nova temporada.

Ranera, de 18 anys, va renovar el darrer mes el seu contracte amb l'entitat blaugrana després d'haver disputat la temporada amb el filial blaugrana i tot indica que continuarà formant part del segon equip. Sota la direcció tècnica de l'entrenador Óscar Belis, la santcugatenca i la resta del FC Barcelona B, van aconseguir el títol de la Primera RFEF, que correspon a la segona categoria estatal femenina de futbol. Des de l'1 d'agost, Adriana Ranera es troba en dinàmica de primer equip, formant part del conjunt dirigit per Jonatan Giráldez en els entrenaments de pretemporada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.