FUTBOL: Pericos de Sant Cugat ja té nova seu i vol formar tres equips de futbol pel setembre


  • Comparteix:

La Penya Pericos de Sant Cugat ha inaugurat el seu nou local situat al carrer Sallés 16. L'entitat presidida per Àngel Casas s'ha marcat com a nova fita la creació de tres equips de futbol per la temporada vinent. La Penya Blau-grana de Sant Cugat, la Penya Mil·leni i la Penya Madridista van lliurar diferents obsequis a la penya blanc-i-blava.

Després de sis mesos de la seva posada en escena, la Penya Pericos de Sant Cugat ja té nou local on es podran reunir els simpatitzants del Real Club Esportiu Espanyol per veure en directe els partits que el conjunt de Miguel Àngel Lotina jugui com a visitant. El local és de 92 metres quadrats i es va inaugurar divendres amb la presència dels presidents de la Penya Blau-grana de Sant Cugat, Josep María Fèlez, que va regalar una placa a Pericos de Sant Cugat. Igualment la penya mil.leni de Sant Cugat a través del seu president va fer entrega d'un quadre amb tres periquitos.
La nota més significativa és que Pericos de Sant Cugat ja té un nou local i això vol dir que la penya es troba en una fase molt important des de la seva creació.

Àngel Casas

La Penya Pericos de Sant Cugat es troba en una fase molt important des de la seva creació gràcies al seu nou local


Tampoc podem passar per alt, un altre dels objectius que s'ha plantejat la penya com és la creació de dos o tres conjunts de futbol base per la temporada vinent. Àngel Casas.

Àngel Casas

Esperem que pel setembre tinguem dos o tres equips de futbol base de la penya pericos de sant cugat


El dia 17 de maig es farà una taula rodona a la seu de la penya per debatre un tema força interesant com és el futbol base amb la presència del coordinador de l'Espanyol, Josep Maria Casanovas, el del Vilareal entre els més destacats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.