FUTBOL: La Farga s'enduu el derbi enfront el Mirasol, i el Júnior es prepara per rebre el Cerdanyola


  • Comparteix:

La Farga derrota al Mirasol Adesa Baco per un gol a zero en el derbi santcugatenc de la segona regional de futbol. Amb aquesta victòria el conjunt d'Antoni Barrachina suma vint-i-set punts i es desmarca dels mirasolencs, tot i que continua en zona de descens. Altres resultats de la jornada són Santa Perpètua 0 - Júnior 0 i Badia 2 - Penya Blau-grana Sant Cugat 0.


La Farga ha deixat enrera el Mirasol a la classificació després de derrotar el conjunt de Enrique Fortes a domicili per la mínima. La victòria és molt important pels homes d'Antoni Barrachina, ja que els dos equips es trobaven empatats a 24 punts. Tot i així La Farga continua en zona de descens quan només queden sis jornades per finalitzar el campionat de Segona Regional.
L'entrenador de la Farga, Antoni Barrachina, afirma que aquest era un partit clau i que els tres punts són molt importants.

Antoni Barrachina

Els tres punts són importantíssims, era un partit clau per deixar enrera el Mirasol. Tots els enfrontaments que ens queden a partir d'ara per nosaltres són finals.


De la seva banda la Penya Blau-grana Sant Cugat ha caigut al camp del Badia per 2 gols a 0 i se situa últim, amb 18 punts. El conjunt entrenat per David Vilajoana necessitaria guanyar les sis jornades per assegurar-se la permanència.

L'altre equip local, el Júnior, continua tercer a la general després d'empatar a zero al camp del Santa Perpètua. Els jugadors blau-i-negres afronten aquesta setmana i la que ve dos partits clau per adjudicar-se el títol de lliga i aconseguir l'ascens. Diumenge els santcugatencs reben el Cerdanyola, segon classificat, i d'aquí dues setmanes visiten el camp del líder, el Barberà.
El tècnic del Júnior, Manuel Manchón, assegura que de moment només pensen en els propers dos partits, i que quan arribi el moment, ja parlaran de l'ascens.

Manuel Manchón

Si tenim l'ascens a tret ens el plantejarem, però de moment només estem centrats en el partit d'aquest cap de setmana, i en la setmana que ve. Hem d'anar setmana a setmana.


Els altres enfrontaments amb presència santcugatenca seran PBSC - Can Rull, Carolinense - Mirasol i La Farga - Tibidabo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.