El SantCu allarga la mala dinàmica i es veu superat per un efectiu Júpiter

Un gol de Sergio Navarro és suficient perquè els barcelonins (0-1) s'enduguin els tres punts del Jaume Tubau

El primer equip masculí del SantCu s'ha vist superat (0-1) pel Júpiter a la jornada 9 del grup 2 de la Primera Catalana de futbol. Un gol del visitant Sergio Navarro al minut 70 ha estat suficient perquè els de la Verneda sumessin els tres punts en joc. Els d'Eric Chalamanch han gaudit d'ocasions, però segueixen barallats amb el gol després de tres jornades consecutives sense perforar la porteria rival. Els vermell-i-negres encadenen quatre jornades sense guanyar i ocupen la part baixa de la taula. Els santcugatencs afronten dues jornades consecutives lluny de Sant Cugat i on visitaran el camp de la Pirinaica i del Llefià.

Aquest solitari gol de Sergio Navarro amb una centrada mil·limètrica de Damián Obispo ha estat suficient perquè el conjunt grisgana s'hagi endut el triomf. El partit ha estat marcat per una possessió àmplia dels locals que han intentat, mitjançant un joc associatiu, trencar el sòlid posicionament defensiu barceloní. Un xut de falta de Guillem Benet i dues ocasions més dels vermell-i-negres han posat l'ai al cor als visitants. Amb el 0 a 0 s'ha arribat al descans.

A la represa, el Júpiter ha fet tres canvis i ha estirat línies sense canviar massa l'ordre tàctic. Els barcelonins han trobat el camí del gol i a partir d'aquest instant han defensat els intents locals d'empatar el matx. La figura del porter del Júpiter Xavi Beltrán ha aparegut per deixar la porteria a 0 i endur-se els tres punts cap a la Verneda.