El SantCu femení retorna al camí del triomf amb una gran efectivitat

Les santcugatenques s'imposen (4-1) davant la la Penya Blanc Blava la Roca

Imatge del partit entre el SantCu i la Roca / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del SantCu ha superat (4-1) la Penya Blanc Blava la Roca a la jornada 11 de la Preferent de futbol i retorna al camí del triomf després de tres partits sense fer-ho. Les santcugatenques han tingut una alta efectivitat de cara a porteria en el segon temps per certificar el triomf, el primer de Tono Cadevall a la banqueta. Ariadna Forment, amb dues dianes, Eli Romero i Laura Sesé han completat la golejada vermell-i-negra. El SantCu ocupa la sisena plaça i aquesta propera jornada visita el camp del Llerona, novè classificat.

Triomf contundent del SantCu femení en una segona part marcada per l'encert ofensiu. El primer temps ha demostrat el bon plantejament de tots dos equips intentant imposar el seu model de joc. Sense gols s'ha arribat al descans. A la represa, el SantCu ha sortit molt endollat i Ari Forment, de penal, ha marcat l'1 a 0. Un minut més tard, Eli Romero, des de la frontal de l'àrea, ha fet el segon.

Les visitants han donat resposta, tres minuts més tard, amb una gran vaselina d'Aina Navarro, des de la frontal de l'àrea. Minuts d'incertesa en el partit. La tranquil·litat ha arribat amb un altre penal transformat novament per Ari Forment. La sentència ha arribat en els darrers minuts quan Eli Romero ha marcat el quart.

El tècnic, Tono Cadevall, assenyala que la victòria és important, però cal jugar més tranquil·les i gaudir del joc.