L'Olímpyc Floresta guanya la Prospe tot i patir en els darrers instants de partit

Els florestans tenien la victòria al sac quan els de Nou Barris els han posat contra les cordes en el darrer minut de joc

L'Olímpyc Floresta ha superat (5-4) la Prosperitat Everest en la desena jornada del grup 1 de Tercera Divisió de futbol sala. Els florestans han estat superiors al conjunt visitant en gairebé tot l'enfrontament. Tot i això, quan faltaven dos minuts i amb l'expulsió del porter rival Sergio Ruiz, els de Joan Pinilla han desconnectat i han encaixat tres gols que han deixat igualment un marcador favorable per als florestans, però per la mínima. La pròxima jornada, d'aquí a dues setmanes, l'Olímpyc Floresta visitarà la pista del FS Farmàcia-Centre de Salut Catalunya Castellar.

El partit ha començat amb bon joc del conjunt floresta que creava ocasions a través de grans combinacions i jugades individuals. Tot i això, s'han trobat una defensa rocosa dels jugadors de la Prospe molt intensos amb unes entrades dures amb les quals també responien els de la Floresta.

En el minut 10, Jan Galinsoga ha aconseguit obrir la llauna i, Adrià López, sis minuts més tard, ha anotat el segon gol per als locals. Amb el marcador de (2-0) els florestans han marxat als vestidors amb una victòria momentània.

A la represa, Xavier Mondrabal ha posat el 3-0 en el marcador de Can Llobet. Però, Arnau Masdeu ha retallat distàncies i ha situat el 3-1 en el lluminós. Pocs minuts després, Álex Sala ha tornat a ampliar el marcador per als de la Floresta. Quan faltaven dos minuts per la fi del partit i semblava que no passaria res més sobre la pista, han arribat 120 segons d'autèntica bogeria.

Amb l'expulsió del porter visitant Sergio Ruiz, la Propse no s'ha fet enrere i ha marcat dos gols que reduïen la diferència amb l'Olímpyc. Amb la tensió dels instants finals, Víctor Menarguez ha tornat a donar oxigen als locals. Però, segons després, Arnau Masdeu ha situat el 5-4. Quedaven poc segons i la Propse encara ha tingut l'oportunitat de tornar a marcar contra un Olímpyc que s'havia relaxat després d'un gran joc a la resta de minuts.

Joan Pinilla

Jo crec que hem sigut molt superiors en tot el partit, tant amb pilota com sense pilota, 38 minuts molt bé, i l'últim minut una desconnexió, que no és la primera vegada, i que no pot ser.