El SantCu femení deixa escapar el triomf en els darrers minuts de partit

Les santcugatenques empaten (1-1) davant el Pallejà en el darrer partit de Tono Cadevall a la banqueta


  • Comparteix:

El primer equip femení del SantCu ha empatat (1-1) davant el Pallejà a la jornada 13 de la Preferent de futbol en el darrer matx del tècnic interí i director esportiu de la secció femenina, Tono Cadevall. Les santcugatenques s'ha avançat al primer temps amb una diana de Laura Sesé i ha tingut la segona diana a tocar quan Eli Romero ha disposat d'un penal, però que ha aturat la portera visitant. El Pallejà ha aconseguit l'empat a través de Laura Casas en una falta lateral. El club presentarà el nou entrenador aquest dilluns al vespre en el primer entrenament amb el grup del nou inquilí de la banqueta vermell-i-negra. Les santcugatenques tornaran a la competició d'aquí a 15 dies quan visitaran el camp del Porqueres, segon classificat.

Primera part de poc joc i amb moltes imprecisions per part dels dos equips. Només la genialitat de Laura Sesé ha evitat que el primer temps finalitzés amb empat a 0 i les santcugatenques han marxat al descans amb un 1 a 0 favorable. A la represa, els dos equips s'han plantejat el repte d'atacar la porteria rival sense aturador i així ha estat. Els encerts de les porteres en algunes ocasions i les errades ofensives de tots dos equips han provocat emoció constant a totes dues porteries. L'1 a 0 continuava sense moure´s i un penal xiulat per l'àrbitre a favor del SantCu semblava la sentència definitiva, però la capitana Eli Romero s'ha topat amb la gran aturada de la portera del Pallejà.

Les del Baix Llobregat s'han reactivat i han marcat el gol de l'empat a través de Laura Casas. Sense temps per més, repartiment de punts al Jaume Tubau. El fins ara tècnic interí, Tono Cadevall, destaca que el nou entrenador no és per tres mesos sinó per un projecte llarg.




Tono Cadevall

Aquesta setmana presentarem el nou entrenador. Un entrenador de projecte, no de tres mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.