L'Olimpyc es fa fort al fortí de Can Llobet i suma ja cinc victòries seguides

Els florestans han guanyat (5-3) el Mataró

L'Olimpyc Floresta consolida la seva ratxa de victòries: els de Joan Pinilla porten cinc jornades seguides sumant tres punts i es troben a la tercera posició del grup 1 de Tercera Nacional. Aquest diumenge els florestans s'han imposat (5-3) al Mataró, en un partit que han dominat, sobretot en la primera part. A la segona meitat els maresmencs han tingut una reacció insuficient per fer caure el fortí de Can Llobet, on l'Olimpyc només ha perdut un partit en 14 jornades. El proper rival dels florestans és l'Estel Vallseca, equip de la part baixa de la taula de classificació.

Els locals han obert la llauna ben ràpid. Al minut 1', Jan Galinsoga, amb un colpeig sec i dur arran de terra des de fora de l'àrea ha abatut el porter del Mataró (1-0). Dos minuts després, Jan Vall ha tret les teranyines de l'escaire esquerre de la porteria rival (2-0), amb un xut també des de fora de l'àrea.

Els següents dos gols també han arribat gairebé en parella. Al minut 13 Adrià López ha convertit en diana (3-0) un córner. Instants després, ha fet el quart (4-0) Víctor Menárguez, aprofitant una passada que li ha deixat la porteria sense cap oposició.

A la represa, el Mataró ha saltat amb la pista amb intenció de capgirar el marcador. No ho han aconseguit, però han avisat que badar pot sortir car. Al minut 25, ha marcat Cristian Villarín (4-1). Minuts després, des de l'Olimpyc responien: el porter ha fet una passada des de la seva porteria a Pau Ruiz, que ha rematat de cap i ha superar l'arquer dels maresmencs (5-2). Els rivals, però, no s'han resignat i han fet tot el seguit un seu segon gol (5-2). Biel Busca, a dos minuts del final, ha fet el 5-3 definitiu.

L'entrenador de l'Olimpyc Floresta, Joan Pinilla, ha celebrat el triomf. "Portem cinc victòries seguides i, abans, molts bons partits", ha recordat. Sobre les dificultats que ha presentat el Mataró, ha dit que "s'han contagiat del ritme" que han imposat. "Hem aguantat, hem tingut pilota i hem tret el partit bé", ha apuntat el tècnic dels florestans.