Els menuts del Santcu volen el lideratge


  • Comparteix:

Partidàs entre el Santcu i l'Espanyol de benjamins

Partidàs entre el Santcu i l'Espanyol de benjamins

El Sant Cugat Esport 'B' benjamí de futbol 7 s'enfronta a l'Espanyol, líder de la preferent, a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau. Els dos equips estan empatats a punts al capdavant de la taula.

Primer contra segon. La Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau serà l'escenari d'un duel d'alçada. Els dos primers classificats de la preferent de futbol 7 de categoria benjamina es veuran les cares aquest diumenge. El Sant Cugat Esport "B", segon classificat amb 45 punts, rep el líder del grup, l' Espanyol que també en té 45, però amb un partit menys, el que havia de disputar contra el Cirera, darrer classificat de la taula.

Aquest és Àlex Pomar, tècnic vermell-i-negre.

Àlex Pomar

És un partit que decidirà la lliga i seria una gran il·lusió per nosaltres guanyar-lo


El conjunt vermell-i-negre està disputant una molt bona campanya i necessita obtenir un bon resultat a casa per no perdre de vista els 'pericos'. Una ensopegada santcugatenca deixaria la primera plaça massa lluny pels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.