Josep Maria Félez: 'Els jugadors passen i el club perdura'


  • Comparteix:

El primer equip de la PBSC planta cara a la junta

El primer equip de la PBSC planta cara a la junta

La plantilla del primer equip de la Penya Blaugrana Sant Cugat podria abandonar el club a causa de la mala relació entre junta directiva i staff tècnic. L'expulsió del massatgista per mala conducta ha provocat la dimissió dels dos tècnics, Fermin Lázaro i Pep Castro, que se solidaritzen amb el seu company en estar en desacord amb la decisió de l'entitat. De la seva banda, els jugadors, que discrepen amb el nomenament del nou tècnic, han decidit deixar el club si la junta no recapacita.

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat Josep Maria Félez creu, però, que aquesta situació no és un problema, ja que considera que el club té prou recursos per resoldre la situació.

Josep Maria Félez

No s'ha de posar nerviós ningú. Això és una cosa que ha existit i existeix, i ja està. Hi ha una cosa clau, i és que els jugadors passen i el club perdura. S'ha de tirar endavant.


Félez ha afegit en declaracions a Cugat.cat que les reiterades 'enganxades' entre el massatgista i la junta directiva són les que han provocat que el club decidís fer-lo fora i que, tant Fermín Lázaro com Pep Castro, tècnics del conjunt blaugrana, s'han solidaritzat amb ell. Arran d'aquesta situació, la junta directiva s'ha vist obligada a nomenar Carlos Guardia, directiu del club, com a nou tècnic.

De la seva banda, els jugadors santcugatencs, que no entenen la decisió del club, s'estan plantejant abandonar l'entitat si la junta no recapacita. De moment, aquest cap de setmana la Penya Blaugrana Sant Cugat ha hagut d'ajornar el seu enfrontament davant la Penya Blaugrana Barcino mentre resolen el conflicte.



  • Comparteix:

COMENTARIS

aixo de la noticia esta molt be, pero falta saber la meitat de tot el que ha passat, el motiu de l'expulsio del fisio, que es un motiu de fa mes d'un any, la decissio de per que el jugadors no volen el sr. Guardia com a entrenador va molt mes enlla de ho dit pel president i publicat en aquesta noticia, hi hauria que escoltar totes les versions i tots els motius, que hi ha moltes coses que no han estat dites, i les maneres de fer les coses no es fan com han dut a terme la directiva de la penya, ni el comite de disciplina etc etc etc.... es podria continuar pero no cap toto en aquestes linies

yo. Enviat el 15/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.