S'aprofiten dels nouvinguts

Debut amb triomf

El Junior no dóna opció al recent ascendit Bellvitge i aconsegueix una important golejada a la primera jornada de lliga (0-4). Francesc Puig debuta de la millor manera possible i afirma que 'l'equip ja té el to físic adequat'.

Triomf inapel·lable per un Junior que ha passat com una piconadora pel camp del Bellvitge. El matx ha sortit rodó per als blau-i-negres, que s'han avançat gràcies a un gol de penal. Un minut abans del descans Dani Espada ha fet el segon, que donava tranquil·litat per encarar el segon temps. Dos gols més de Pol Barceló han arrodonit un triomf que permet al Junior començar la lliga marcant el pas. El tècnic del conjunt santcugatenc, Francesc Puig, també ha debutat en el partit d'avui. Puig afirma que 'l'equip ja té el to físic adequat' i analitza l'enfrontament.

Franscesc Puig

Físicament tenim 'xispa'. Hem fet un partit molt seriós i hem deixat la porteria a 0 per primera vegada. El resultat ho diu tot.

La propera setmana, primera prova de foc pel tècnic i el seus jugadors, ja que es veuran les cares amb el rival de la ciutat, el SantCu.