El Mira-sol Bacó B perd els primers punts de la temporada, la PBSC líder


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la PBSC

Imatge d'arxiu de la PBSC

La Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC) se situa líder en solitari del grup 15 de la Tercera Territorial en vèncer La Planada (3-2). El Junior B i La Farga també guanyen i continuen a la part alta, mentre que el Mira-sol Baco cau contra el Badia del Vallès (2-1). En el grup 14, el Mira-sol Baco B cedeix els primers punts de la temporada amb l'empat (1-1) contra el Matadepera. El Valldoreix FC cau (3-0) contra el Matadepera i continua a la part mitja de la taula en el grup 16.

Els clubs santcugatencs de la Tercera Territorial continuen amb el seu bon inici de temporada. La PBSC, el Junior B, el Mira-sol B i La Farga continuen a les posicions capdavanteres de la taula, sent la PBSC líder en solitari del grup 15. Un punt per darrera està el Junior B que ha vençut (3-0) La Marina. La Farga és sisena després de la victòria (1-4) al camp del Veteranos La Fundación. El Mira-sol Baco A ha perdut el seu primer partit de la temporada al camp del Badia del Vallès (2-1).

El Mira-sol Baco B, que fins ara havia guanyat els quatre partits disputats, empata (1-1) contra el Matadepera i perd així el lideratge del grup 14 de la Tercera Territorial. Tot i així, continua a la part alta de la taula. El Valldoreix FC ha sumat la quarta derrota de la temporada en el grup 16 després de caure (3-0) contra el Milan Hospitalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.