Primer punt a domicili


  • Comparteix:

El santcugatenc Migue no ha jugat en l'empat del Girona

El santcugatenc Migue no ha jugat en l'empat del Girona

El Girona FC del santcugatenc Migue empata (1-1) al camp de l'Albacete a la desena jornada de la Liga Adelante. L'equip gironí ha aconseguit igualar el gol de Tarantino tot i jugar amb un menys durant més de mitja hora per l'expulsió del porter Santamaria. Amb aquest resultat els vermell-i-negres sumen onze punts i s'allunyen de les posicions de descens. El jugador santcugatenc no ha disposat de cap minut.

El Girona ha trigat cinc partits en saber el que és puntuar com a visitant. La primera part al Carlos Belmonte ha estat ensopida i cap dels dos equips ha merescut estrenar el marcador. Als cinc minuts de la represa, el Girona s'ha pogut avançar però el linier ha anul·lat un gol de Curto per un fora de joc inexistent. El partit s'ha posat coll avall quan el porter de l'equip visitant ha vist la targeta vermella. Dos minuts després l'Albacete ha posat l'1 a 0 amb un gol de Tarantino. Però els de Raül Agné no s'han arronsat i al minut 72 el davanter Despotovic ha firmat l'empat que ha estat definitiu.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.