Els santcugatencs Migue i Benja se la juguen fora per continuar en promoció d'ascens


  • Comparteix:

El santcugatenc Benja en un entrenament blaugrana

El santcugatenc Benja en un entrenament blaugrana

El Girona de Migue i el FC Barcelona B de Benja disputen a domicili aquest cap de setmana la 28a jornada de Segona Divisió A davant el Recreativo de Huelva i el Tenerife, respectivament. Els dos conjunts amb representació santcugatenca de la categoria es troben en posicions de promoció d'ascens. El Girona visita diumenge a les cinc de la tarda el Nuevo Colombino i el filial blaugrana juga dilluns a les set de la tarda a Tenerife per aconseguir els tres punts de l'Heliodoro.

L'afició gironina confia que el seu conjunt guanyi el partit al camp del Recreativo de Huelva per continuar amb la seva bona ratxa. El conjunt Gironí ha aconseguit 16 punts dels últims 18 possibles i se situa en cinquena posició amb 42 punts. El proper obstacle dels de Raül Agné és el 16è classificat de la categoria, el Recreativo de Huevla. D'altra banda, el Barça B de Luis Enrique és sisè amb 41 punts. El seu rival, el Tenerife, ha millorat els seus resultats i confia en guanyar els seus partits a casa per sortir del descens.

El Girona de Migue se la juga diumenge a les cinc de la tarda contra el Recreativo de Huelva i el Barça B de Benja dilluns a les set de la tarda davant el Tenerife.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.