Jordi Muñoz: 'He renovat amb el Ripollet després d'assolir l'objectiu de l'ascens'


  • Comparteix:

El Ripollet, entrenat per Jordi Muñoz, és nou equip de Primera Catalana

El Ripollet, entrenat per Jordi Muñoz, és nou equip de Primera Catalana

L'entrenador santcugatenc del Ripollet, Jordi Muñoz, ha assolit l'ascens matemàtic a Primera Catalana, tot i la derrota d'aquesta última jornada davant l'Horta. Muñoz es mostra molt satisfet amb la temporada feta pels seus jugadors i ha avançat a Cugat.cat que seguirà una temporada més com a tècnic del Ripollet.

Jordi Muñoz complirà la seva quarta temporada com a entrenador del Ripollet. En el que és la seva tercera campanya en el conjunt vermell, Muñoz ha aconseguit l'ascens a Primera Catalana a falta de dues jornades per acabar la lliga. Els de Ripollet han perdut (1-2) davant l'Horta i estan a tres punts del líder, el Figueres. El santcugatenc valora el treball dels seus jugadors i també ha confirmat la seva continuïtat al capdavant de l'equip per la pròxima campanya.

Jordi Muñoz

Valoro molt l'ascens perquè era l'objectiu que ens havíem marcat a principi de temporada.




El conjunt de Jordi Muñoz marxa de vacances fins la setmana vinent quan tornaran al treball per preparar el matx al camp del líder, el Figueres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.