Un penal al minut 94 sentencia el SantCu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport cau derrotat (1-0) en la seva visita al camp de l'Espluguenc amb un gol de penal al minut 94 del partit. Els de José Luis Duque plantegen un bon matx amb quatre jugadors de categories inferiors i,tot i no aconseguir anotar cap gol, dominen els 90 minuts del matx.

La transcendència del matx per als dos conjunts era completament diferent. Si el SantCu arribava al camp de l'Espluguenc amb els deures fets i l'ascens a Segona Catalana a la butxaca, l'Espluguenc lluita per fugir del descens. Els vermells-i-negres han dominat tot l'enfrontament i han gaudit de diverses ocasions de gol, però cap jugada s'ha acabat materialitzant.
Al minut 94, quan semblava que els dos equips es repartirien els punts, l'àrbitre ha assenyalat un penal a favor de l'Espluguenc, després d'un possible contacte entre el porter vermell-i-negre i un dels davanters del conjunt local. Un penal que s'ha acbat convertint en el gol de la victòria i que ha molestat als santcugatencs.

Tot i la derrota el tècnic del SantCu, José Luis Duque, es mostra satisfet per haver comptat amb jugadors de categories inferiors, un objectiu del club que pretén mantenir les tres últimes jornades de lliga.

José Luis Duque

Els tres partits que ens resten intentarem donar oportunitats a jugadors de la base, per així intentar seguir amb la nostra filosofia.

Amb el resultat d'aquesta jornada els vermells-i-negres es mantenen a la segona plaça del grup tres de Primera Territorial. La propera setmana els santcugatencs reben el Sant Joan Despí, un conjunt que arribarà a la ZEM Jaume Tuabu molt necessitat de punts, doncs lluita per la permanència.