El Girona de Migue se la juga en el duel de santcugatencs


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Girona

Imatge d'arxiu del Girona

Els equips dels dos santcugatencs que militen a la Segona Divisió, el defensa Migue del Girona i el davanter Benja del Barça, s'enfronten aquest dissabte a partir de les sis de la tarda a Montilivi. Els gironins, que tindran la baixa de Migue per sanció, necessiten guanyar per no dir adéu a les poques opcions que encara li resten d'entrar als play-off d'ascens a la màxima categoria del futbol estatal. Els blaugranes, que són sisens, no es juguen res.

Un derrota del Girona a Montilivi contra el filial blaugrana faria dir adéu a les opcions dels gironins per entrar als play-offs d'ascens. Un empat obligaria a esperar una derrota del Valladolid, que és l'equip que marca l'ascens. És per això que els gironins sortiran a per totes en el derbi contra el Barça B. Però presentaran un equip amb les baixes de Migue, Albert Serra, Roberto Peragón i el seu davanter estrella Ranko Despotovic, expulsats, així com el seu entrenador Raül Agné en el darrer partit contra el Cartagena.

Per la seva banda, Benja espera disposar de minuts contra els gironins i així poder ampliar la seva nòmina de gols aquesta temporada, que ascendeix a tres. El matx entre el Girona i el Barça B es disputa aquest dissabte a les sis de la tarda a Montilivi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.