Sis gols per acomiadar-se de l'afició

El Junior goleja (6-2) el Moja en l'últim partit de l'equip santcugatenc davant de la seva afició. Els blau-i-negres han marcat dos gols en els primers vuit minuts i quan el Moja ha pressionat amb el 3 a 2 a falta de 15 minuts, el Junior ha anotat tres més per sentenciar.

El Moja ha fet el passadís abans de començar i també durant els primers minuts de l'enfrontament en que el Junior guanyava 2 a 0 gràcies a dues badades defensives. Amb el pas dels minuts, el partit s'ha anat igualant però els locals han seguit dominant i han pogut fer el tercer en una rematada que ha anat al pal. Poc abans del descans el Moja ha aprofitat una pilota morta per posar el 2 a 1. A la represa, Coke ha anotat als sis minuts superant el porter visitant per baix. Amb el 3 a 1 hi ha hagut ocasions per tots dos equips però ha estat el Moja qui ha anotat el segon a 15 minuts del final. La il·lusió visitant ha durat ben poc i tres gols més de Pol, Dani i Diego, el primer de la temporada per l'últim, han acabat amb la resistència del Moja.

El tècnic del Junior, Francesc Puig, es mostra satisfet amb el triomf.

Francesc Puig

Hem estat dos equips que volíem guanyar a futbol, no hem defensat bé però hem estat encertats a dalt.

Els blau-i-negres acaben la temporada la propera jornada al camp del Cubelles, equip que ara mateix, és onzè classificat, l'últim amb plaça per jugar l'any vinent a Segona Catalana.