Albert Cardona, la nova promesa de l'Olímpyc Floresta


  • Comparteix:

El jugador de l'Olímpyc Floresta Albert Cardona, de 17 anys, s'ha convertit en l'ídol de l'afició local després del gol que va marcar contra l'Esplugues dissabte passat. Cardona, que va arribar al conjunt florestà l'any passat, ha anat convocat amb la selecció catalana en totes les categories.

Albert Cardona va ser un dels protagonistes del partit davant l'Esplugues a l'última jornada en marcar un gol per l'escaire. Aquesta és la seva segona temporada en el conjunt florestà, i tot i la seva edat, Cardona s'està convertint en un dels homes importants de Chema Redondo. Des del club, estan encantats amb l'actitud del futbolista. Ho afirma el president de l'Olimpyc, Àngel Ruiz, en delcaracions a Cugat.cat.

Àngel Ruiz

Cada dia juga millor i està més integrat en el grup. Estem encantats amb ell i el seu comportament.



Cardona, de 17 anys, ha jugat amb Catalunya en totes les categories, i ara, tot i no estar en un equip punter, el seleccionador català continua comptant amb els seus serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.