El Santcu femení protagonitza un inici d'escàndol a Preferent


Temes relacionats

Cadevall (SCE femení): 'L'objectiu és la permanència' (22/set/11)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport femení és líder de la Preferent després de vuit jornades disputades. Les vermell-i-negres debuten aquest any a la categoria i s'estan posicionant com a clares candidates a assolir el campionat de lliga amb 21 punts sumats de 24 possibles.

'L'objectiu és la permanència'. Aquestes eren les paraules de l'entrenador del primer equip femení del Sant Cugat Esport, Tono Cadevall, hores abans del debut de les vermell-i-negres en la divisió Preferent del futbol català. Un mes i mig després, el SantCu femení és líder de la categoria amb un balanç de set victòries i una derrota. Tot i la privilegiada posició en la classificació, l'entrenador santcugatenc, Tono Cadevall, considera el lideratge un fet simbòlic.

Tono Cadevall

És positiu de cara a elles. Afronten els partits amb més confiança i amb més tranquil·litat.




A més d'aquesta primera plaça, el SantCu femení és l'equip màxim golejador de la categoria. Les vermell-i-negres sumen 28 gols a favor i 12 en contra. Per al tècnic vermell-i-negre, Tono Cadevall, els bons números en l'aspecte golejador vénen donats pel bon treball de l'equip.

Tono Cadevall

Una sola no te la puc destacar perquè no és feina d'una sola, sinó que és feina de totes.




L'única derrota de les vermell-i-negres va ser contra un dels rivals més forts de la categoria, el Santpedor, que és tercer a un punt del SantCu. Les del Bages empaten a punts amb l'Espanyol B i es posicionen com les rivals més perilloses de les santcugatenques. El pròxim rival que posarà a prova les jugadores de Tono Cadevall serà el Lloret, vuitè a la taula classificatòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.