Només els santcugatencs Jordi Vinyals i Jaume Sobregrau guanyen a Segona B i Tercera


  • Comparteix:

L'Hospitalet de Vinyals encara somia amb l'ascens

L'Hospitalet de Vinyals encara somia amb l'ascens

Dues victòries i quatre derrotes és el balanç dels equips amb representació santcugatenca a la Segona Divisió B i Tercera. Jordi Vinyals amb l'Hospitalet i Jaume Sobregrau amb el Lleida han sumat els tres punts. Les derrotes han estat del Leganés de David López, l'Eibar de Gabri, el Masnou de Chema Buenache i el Rubí de Toni Rodríguez.

En el grup 1 de Segona Divisió B, el Leganés de David López ha perdut (0-1) davant el La Roda i segueix en posicions de descens. En el grup 2, l'Eibar de Gabri ha perdut a casa per la mínima (1-0) davant el Gimnástica, tot i que segueix tercer. En el grup 3 han arribat les dues victòries dels santcugatencs. L'Hospitalet dirigit per Jordi Vinyals ha golejat (3-0) l'Andorra i és setè i el Lleida de Jaume Sobregrau s'ha desfet (0-2) del Gandia i puja fins la tercera posició.

En el grup 5 de Tercera Divisió, el Masnou de Chema Buenache ha perdut (2-1) al camp del Castelldefels i segueix últim. Per la seva banda, el Rubí de Toni Rodríguez és novè després de perdre davant la Pobla de Mafumet (1-3).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.