El Junior B guanya el Llinars i aconsegueix la permanència a Tercera Catalana

El Junior B s'emporta la victòria davant del Llinars (4-1) en la penúltima jornada del grup 9 de Tercera Catalana i aconsegueix la permanència. Els blau-i-negres es mostren satisfets amb el primer any en la categoria però aspiren aconseguir un millor resultat en la pròxima temporada.

Els locals han començat el partit amb un joc poc definit, situació que ha aprofitat el Llinars per obrir el marcador. El Junior ha revifat i ha marcat el primer abans del descans. Ja en la segona part, els vermell-i-negres han dominat clarament el partit. El rival, que havia de guanyar si volia seguir amb opcions de permanència, s'ha vist obligat a obrir més espais i ha estat quan el Junior ha aprofitat per marcar tres gols més. Tot i haver assolit la permanència, l'equip esperava tenir una posició molt més tranquil·la a la taula. El fet de ser el seu primer any a Tercera Catalana i el canvi de grup a principis de temporada ha fet que el conjunt dediqués aquest any a assentar-se en la categoria. El jugador santcugatenc, Edu Fernández, reconeix que s'esperaven tenir una situació més còmode.

Edu Fernández

L'objectiu era consolidar la categoria però al final hem patit. Esperem que l'any vinent estiguem més assentats i fer-ho millor.

En l'última jornada de lliga, el Junior B vistia el camp del Inacsa.