David López es converteix en nou jugador de l'Osca


  • Comparteix:

David López, presentat a Osca/ Font: Sdhueca.es

David López, presentat a Osca/ Font: Sdhueca.es

El futbolista santcugatenc David López fitxa per l'Osca de Segona Divisió i rescindeix el contracte que tenia amb l'Espanyol. López fitxa per dues temporades i amb una opció de recompra per part del club blanc-i-blau. El santcugatenc jugarà per primer cop a Segona Divisió després de la cessió la temporada passada al Leganés, de Segona B.

David López comença una nova aventura futbolística després d'haver estat cedit al Leganés de Segona B aquesta temporada. López ha fitxat per l'Osca de Segona Divisió i s'ha convertit en la primera incorporació de l'equip que dirigirà Fabri, ex del Granada. El santcugatenc explica quin és l'objectiu que s'ha marcat amb el club aragonès. Un equip que lluitarà per la permanència a la categoria.

David López

El meu objectiu és jugar el màxim possible a la categoria.


López ha debutat amb el primer equip la temporada passada en tres partits davant el Bilbao, anada i tornada, i l'Osasuna. L'Espanyol té una opció de recompra que pot efectuar durant les dues campanyes que ha signat López amb l'Osca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.