SantCu i Junior busquen el segon triomf de la pretemporada


  • Comparteix:

SantCu i Junior disputen el quart i tercer amistós de pretemporada respectivament

SantCu i Junior disputen el quart i tercer amistós de pretemporada respectivament

El Sant Cugat Esport buscarà el segon triomf de la pretemporada davant el Sabadell B, de Segona Catalana, a la ZEM Jaume Tubau. Després de tres amistosos, els vermell-i-negres sumen una victòria i dues derrotes. De la seva banda, el Junior juga al camp del Mollet, de Primera Catalana, amb ganes de sumar el segon triomf després de dos amistosos.

Quart amistós per al Sant Esport en aquesta pretemporada. Aquest cop els santcugatencs reben la visita del Sabadell B, que milita al grup 4 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres, que venen de guanyar el darrer amistós contra el Lloreda, buscaran el segon triomf de la pretemporada després d'ensopegar en els dos primers amistosos contra el Sant Pere Molanta i el Viladecans.

De la seva banda, el Junior disputa el seu tercer partit de pretemporada contra el Mollet, del grup 1 de Primera Catalana, i entrenat pel santcugatenc Jordi Muñoz. Els blau-i-negres sumen una derrota i una victòria en aquesta pretemporada. Els de Francesc Puig van guanyar al Castellar del Vallés i van caure davant el Sant Cristóbal.

El Sant Cugat Esport rep el Sabadell B aquest dijous a partir de dos quarts de nou del vespre. A la mateixa hora el Junior visita el camp del Mollet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.