Un gol de Martí Casas a l'últim segon dóna el primer triomf a l'Olímpyc

Un gol de Martí Casas a l'últim segon del partit entre l'Olímpyc Floresta i el Can Tito Vilanova dóna el triomf (6-5) a l'equip florestà en la primera jornada del grup 2 de Tercera Divisió. El conjunt blanc-i-blau ha anat per darrere en el marcador durant gran part del segon temps, però s'ha avançat a un minut i mig per al final i després que els visitants igualessin a 30 segons per l'acabament, el gol de Martí Casas ha desfermat l'alegria a Can Llobet.

Partit boig el que s'ha jugat al pavelló de Can Llobet entre l'Olímpyc Floresta i el Can Tito Vilanova. Des de l'inici s'ha vist que tots dos equips buscarien el gol i el local Albert Cardona ha avançat el seu equip en el minut nou. L'equip vilanoví ha igualat just abans de marxar al descans. Als tres minuts de la represa, el Can Tito s'ha avançat per primer cop, però Rubén ha respost gairebé immediatament posant el 2 a 2. En el 27, els visitants s'han avançat de nou i aquest cop ha estat Fernando qui ha igualat quatre minuts més tard. A set del final, els de l'Anoia han repetit la història avançant-se per tercer cop, però Rubén de nou ha tornat a posar l'empat. Quan quedava un minut i mig per l'acabament, Fernando ha engaltat un gran xut que s'ha colat per l'escaire posant per davant els florestans, però aquest cop la reacció ha estat del Can Tito que mitjançant un doble penal ha fet el 5 a 5 quan només quedava mig minut. Quan semblava que no hi havia temps per a més, una jugada col·lectiva l'ha aprofitada Martí Casas per empènyer la pilota dins la porteria, desfermant l'alegria a Can Llobet i sumant els tres primers punts de la temporada per a l'Olímpyc.

L'autor de dos dels gols de l'Olímpyc Floresta, Rubén Bosch, destaca que el més important són els tres punts, però que al conjunt encara li falta treballar més en equip. Tot i això, Bosch creu que el triomf davant el Can Tito ajudarà moralment.

Rubén Bosch

El més important eren els tres punts, però ens falta treballar encara. La victòria, davant un equip que sempre ens complica, ens ajudarà de cara al futur..

La setmana vinent els florestans visiten la pista de l'Altafulla, recent ascendit a la categoria.