El Junior FC vol fer-se fort a casa davant el Ciudad Cooperativa


  • Comparteix:

El Junior FC necessita sumar els 3 primers punts de la temporada

El Junior FC necessita sumar els 3 primers punts de la temporada

El Junior FC rep el Ciudad Cooperativa en la 4a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres volen sumar els tres primers punts de la temporada davant el segon classificat i que només ha cedit un empat. A més, els santcugatencs porten dues derrotes consecutives i ocupen places de descens a Tercera Catalana. És per això, que el tècnic del Junior, Francesc Puig, creu que l'equip s'ha de fer fort a casa. El partit entre el Junior i el Ciudad Cooperativa es disputa dissabte a un quart de cinc de la tarda.

Empat (1-1) contra la Unificación Bellvitge i dues derrotes contra l'Olesa de Montserrat (2-3) i el Sant Joan Despí (3-2) són els resultats del Junior després de tres jornades al grup 3 de Segona Catalana. És per això que, després de sumar només un punt, i estar situats en la 16a posició, els blau-i-negres necessiten sumar de tres en tres. El rival d'aquest cap de setmana però, és el Ciudad Cooperativa, segon classificat, que arriba després de dues victòries consecutives. Tot i això, el tècnic del Junior, Francesc Puig, espera sumar els 3 punts i considera que no hi ha tanta diferència entre tots dos equips.

Francesc Puig

Han començat bé però són tres partits. Esperem guanyar i espero que no hi hagi tanta diferència amb ells. Hem de sumar els tres punts a casa.


Per aquest partit, el tècnic santcugatenc no podrà comptar amb els lesionats Pol Barceló, Dani Espada i Joan Català. Tampoc tindrà disponible Cristian Ruiz, que la setmana passada va ser expulsat per doble groga. El Junior rep dissabte al Ciudad Cooperativa a partir de d'un quart de cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.