Les baixes de Serrat i 'Pipa' obliguen a Duque a buscar solucions en defensa


  • Comparteix:

Tot indica que Albert Serrat estarà un mes de baixa a causa d'una fractura al nas

Tot indica que Albert Serrat estarà un mes de baixa a causa d'una fractura al nas

Les lesions d'Albert Serrat, amb una possible fractura al nas, i de 'Pipa', amb un possible trencament als lligaments, han deixat al Sant Cugat Esport amb un forat al lateral esquerra. Si es confirma la lesió, el tècnic vermell-i-negre, José Luis Duque, perdrà Serrat durant un mes, mentre que el temps de baixa de 'Pipa', podria ser més. Tot i aquestes baixes significatives, Duque considera que Xavi Martín, Rius o Joan Gómez poden jugar, amb garanties, en aquesta posició.

Quan no fa ni un mes que ha començat la competició a Primera Catalana, el SantCu veu com el lateral esquerre queda minvat per les baixes d'Albert Serrat i Joaquin Medinilla 'Pipa'. El cas d'aquest últim sembla el més greu dels dos, ja que podria tenir un trencament de lligaments, fet que el mantindria apartat dels terrenys de joc durant mesos. Tot i això, 'Pipa' coneixerà aquesta setmana l'abast de la lesió. En el cas de Serrat, màxim estarà un mes de baixa. Aquest dissabte li realitzaran la darrera prova que acabarà de confirmar si el defensa té fracturat el nas. En el pitjor dels casos, Serrat haurà de ser operat i estarà un mes de baixa. El propi futbolista, en declaracions a Cugat.cat, té assumit, després de parlar amb el doctor, que haurà de passar pel quiròfan.

Albert Serrat

Segurament s'haurà d'operar. Estic esperant a la prova del TAC i el metge valorarà si s'ha d'operar, però sembla que sí. Estaré un mes de baixa i després jugaré un mes amb màscara.


Aquestes lesions provoquen un contratemps en la planificació de l'entrenador del SantCu, José Luis Duque, que veu com es queda sense dos laterals esquerre. Tot i això, l'entrenador considera que homes com Joan Gómez, Rius o Xavi Martín poden suplir amb garanties aquestes dues baixes.

José Luis Duque

Perdem dos defenses i ara el lateral esquerre l'hem de suplir amb algú que no està acostumat. Homes com Joan Gómez, Xavi Martin o Rius poden jugar en aquesta demarcació.


En principi, els dos lesionats es poden perdre els propers cinc partits, contra el Masnou, La Jonquera, el Lloret, el Ripollet i el Guixols.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.