SantCu i Masnou empaten en un matx marcat per la falta d'encert

El Sant Cugat Esport empata (1-1) amb el Masnou a la quarta jornada del grup 1 de Primera Catalana. Abdul ha marcat el gol de l'empat al darrer minut en un partit on els vermell-i-negres han tingut moltes ocasions de gol. El conjunt santcugatenc ocupa la part alta de la taula després de quatre jornades de competició.

El SantCu i el Masnou han tingut diferents ocasions de gol que no han acabat al fons de la xarxa. Al minut 30 una polèmica decisió arbitral ha derivat en un penal a favor del conjunt maresmenc. El porter de l'equip santcugatenc, Jota, ha aturat el xut del davanter del Masnou Marcelo deixant així el marcador amb l'empat inicial. Cinc minuts després, el mateix Marcelo ha marcat el 0-1 fent que el seu equip s'avancés en el marcador.

A la segona meitat, el SantCu ha mostrat un joc molt ofensiu, generant moltes ocasions de gol i dominant el partit. Al minut 83 l'àrbitre ha xiulat penal a favor del conjunt local, amb expulsió inclosa del jugador del Masnou Daniel Morales en veure la segona groga, però el jugador del SantCu Claudio l'ha fallat. Després d'haver jugat 45 minuts tensos on l'únic objectiu del SantCu era buscar l'empat per poder sumar un punt, la recompensa al treball fet durant la segona part ha arribat al darrer minut, on Abdul ha marcat l'esperat 1-1. El tècnic de l'equip, José Luis Duque, satisfet amb el punt aconseguit.

José Luis Duque

Estic molt satisfet pel treball fet i l'esforç dels jugadors.

El proper partit que disputarà el conjunt santcugatenc serà al camp de la Jonquera el diumenge vinent a tres quarts de quatre de la tarda.