El conveni entre el SantCu i el Barça contempla el fitxatge de jugadors locals


  • Comparteix:

Llorenç Santasusagna i Guillermo Amor en un moment de la presentació / Font: Sant Cugat Esport

Llorenç Santasusagna i Guillermo Amor en un moment de la presentació / Font: Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport i el FC Barcelona han signat un acord de col·laboració, fet públic en l'acte de presentació dels equips. L'acord, que permetrà al club local rebre sessions formatives per als seus tècnics, obtenir entrades per anar a veure el Barça B al Mini Estadi i disputar alguns partits amistosos amb conjunts blaugranes, també inclou la possibilitat que el Barça fitxi jugadors del SantCu si està interessat. La durada d'aquest conveni és d'un any.



La directiva del SantCu s'ho tenia ben guardat. Fins el moment de la presentació dels equips vermell-i-negres de divendres passat no es va anunciar el que es portava gestant des de la primavera passada, l'acord entre el SantCu i el Barça, vàlid per aquesta temporada. Un conveni que s'ha plasmat sobre el paper perquè tot quedi lligat i ben lligat, com explica el director tècnic del Futbol Formatiu de Barça, Guillermo Amor, que també reconeix la possibilitat que el Barça fitxi algun jugador local si arriba el cas.


Guillermo Amor

Possiblement si algun jugador del Sant Cugat ho fa bé, sempre estem nosaltres primers.


Per la seva banda, el president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, no amagava la seva felicitat per aquest conveni del col·laboració, que beneficiarà l'entitat santcugatenca.


Llorenç Santasusagna

Ens portarà una formació esportiva per als nostres tècnics, tenir entrades per veure el Barça B, fer uns amistosos i també ens permetrà cobrar uns ingressos si algun jugador del SantCu arriba al Barça.


L'afició vermell-i-negre va ser testimoni d'aquesta nova relació que s'inicia a partir d'ara amb el FC Barcelona, i també l'acaldessa, Mercè Conesa, que l'ha qualificat de 'molt important per a la ciutat.


Mercè Conesa

Jo crec que això és molt important per a la ciutat. Molt orgullosa. Molt contenta.


Aquest és el segon acord que el Sant Cugat Esport estableix amb una entitat futbolística, el primer va ser, fa alguns anys, amb el CF Damm.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.