La Diputació i l'Espanyol visitaran la XEF de Sant Cugat, model d'autogestió


  • Comparteix:

L'Escola Pericos Sant Cugat rebrà aquest dimecres una visita especial

L'Escola Pericos Sant Cugat rebrà aquest dimecres una visita especial

Membres de la Diputació de Barcelona, liderats pel vicepresident Alberto Fernández Díaz, i de la directiva de l'Espanyol, amb el president Joan Collet al capdavant, visitaran aquest dimecres la Xarxa d'Escoles de Futbol de l'Espanyol de Sant Cugat a partir de les sis de la tarda a la ZEM de la Guinardera. L'escola, que està dirigida per la Penya Pericos, compta a dia d'avui amb gairebé 100 futbolistes.

De les quatre escoles que té l'Espanyol, la XEF Sant Cugat, la XEF Lloret de Mar, la XEF Sant Feliu de Llobregat i la XEF de Cardedeu, l'entitat blanc-i-blava visitarà la santcugatenca que està coordinada per la Penya Pericos Sant Cugat. En aquesta visita s'espera la presència del president de l'Espanyol, Joan Collet, i el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Alberto Fernández Díaz. El motiu pel qual assisteixen membres de la Diputació de Barcelona és l'acord que tenen amb la Fundació de l'Espanyol. Altres personalitats que seran presents són el vicepresident executiu de la Fundació, Antoni Fernández Teixidó, el vicepresident de la Fundació, Emilio Álvarez, i el director general de la Fundació, Javier Saenz, entre altres. La representació de l'Ajuntament, anirà a càrrec del regidor d'Esports, Xavier Tizón. Tots aquests membres visitaran una XEF Sant Cugat que a dia d'avui compta amb gairebé un centenar de futbolistes que, com assegura el president de la Penya Pericos Sant Cugat, Toni Giménez, són pioners en l'autogestió.

Toni Giménez

Per nosaltres és un orgull i entenem que és deguda a que en el tema de la XEF som pioners. Esperem que doni impuls a la Penya i que serveixi per fer més activitats amb el club.



La visita de la Diputació de Barcelona, la directiva de l'Espanyol i els membres de la Fundació de l'entitat blanc-i-blava, tindrà lloc aquest dimecres a les sis de la tarda a la ZEM de la Guinardera.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.