El Mira-sol guanya a domicili i suma tres punts al grup 14 de Quarta Catalana


  • Comparteix:

El Mira-sol Baco és l'únic equip que ha guanyat aquesta jornada a Tercera i Quarta Catalana

El Mira-sol Baco és l'únic equip que ha guanyat aquesta jornada a Tercera i Quarta Catalana

El Mira-sol guanya (1-5) el Juventud 25 de Septiembre B al grup 14 de Quarta Catalana. Al grup 16, el Nouvallés perd (8-1) davant el Sant Just Desvern B i al mateix grup el partit del Valldoreix s'ha ajornat per la nevada de dissabte. Al grup 19 el Valldoreix B perd (3-2) amb el Pujadas. A Tercera Catalana, la Penya Blaugrana Sant Cugat perd (6-0) amb el Juventud 25 de Septiembre i el matx del Junior B també s'ha ajornat per la nevada.

Al grup 16 de Quarta Catalana el Nouvallés ha caigut derrotat (8-1) amb el Sant Just Desvern i se situa desè a la classificació amb 18 punts. Al minut 7 de partit ha arribat el primer gol del conjunt local per mitjà de Roger Cruz, i Mario Domínguez, Miquel Alcon, Carlos Bernier per partida doble i Gonzalo Rosillo s'han encarregat de sumar els sis següents gols del Sant Just Desvern al marcador. Víctor Lafuerza ha obert la llauna del 'Nouva' però no ha pogut evitar que Rosillo i Martín Sanchez marquessin els dos darrers gols i sentenciessin la victòria local (8-1).

Al grup 14 el Mirasol ha guanyat (1-5) amb el Juventud 25 de Septiembre B i suma tres punts més a la classificació. Agustín Peñarroya ha marcat quatre dels cinc gols del conjunt mirasolenc i Carlos Sánchez s'ha encarregat de posar la cirereta del pastís marcant la darrera diana a les acaballes del matx.

Al grup 19 el Valldoreix B ha perdut (3-2) davant el Pujadas i segueix a la part baixa de la classificació. Malgrat que els locals han marcat els dos primers gols de partit, els rivals han remuntat el matx sumant tres gols d'Eugenio Corell, Pedro Jordana i Víctor Comas al marcador.

Al grup 6 de Tercera Catalana la Penya Blaugrana Sant Cugat ha perdut (6-0) contra el Juventud 25 de Septiembre i se situa en zona de possible descens amb 19 punts.
El Valldoreix A i el Junior B no han pogut jugar els seus partits al grup 16 de Quarta Catalana i al grup 6 de Tercera respectivament a causa de la nevada de dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.