La Penya Pericos reuneix 260 nens a la trobada de la XEF de l'Espanyol


  • Comparteix:

Jornada de la XEF organitzada per Pericos de Sant Cugat / Font: Pericos de Sant Cugat

Jornada de la XEF organitzada per Pericos de Sant Cugat / Font: Pericos de Sant Cugat

260 nens han participat en la trobada de les escoles de futbol del RCD Espanyol que ha organitzat la Penya Pericos Sant Cugat a la ZEM Jaume Tubau. Un cita que ha servit per posar punt final a la temporada, tot i que la Penya Pericos Sant Cugat encara té actes pendents com el torneig de golf.

La jornada ha transcorregut com estava programada amb una sèrie de partits en els sis terrenys de joc que s'han habilitat. A més també s'han muntat dos camps de dimensions reduïdes amb porteries d'hoquei, dos més grans però d'handbol i dos de futbol set. El president de la Penya Pericos Sant Cugat, Toni Giménez, destaca les felicitacions rebudes de la gent que s'ha apropat a la ZEM Jaume Tubau per l'organització d'aquesta trobada.

Toni Giménez

La gent ha estat encantada i la instal·lació és ideal per muntar activitats com aquesta. L'Ajuntament ens ha facilitat molt les coses.


Aquest dilluns la Penya Pericos Sant Cugat serà present a l'homenatge a Dani Jarque que l'Espanyol farà amb un partit amistós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.