El Futbol Sala Sant Cugat pot guanyar la lliga infantil i juvenil de Segona Divisió


  • Comparteix:

L'infantil del Futbol Sala Sant Cugat està a un pas d'aconseguir la lliga / Font: Futbol Sala Sant Cugat

L'infantil del Futbol Sala Sant Cugat està a un pas d'aconseguir la lliga / Font: Futbol Sala Sant Cugat

L'infantil i el juvenil del Futbol Sala Sant Cugat es poden proclamar campions en les seves lligues aquest cap de setmana en l'última jornada de competició. L'infantil ocupa la primera posició del grup 4 de Segona Divisió amb 67 punts, un per sobre del Natació Sabadell B. El juvenil també és primer del grup 2 de Segona Divisió amb 57 punts, un més que el Montmeló i tres més que els Salesians.

El juvenil i l'infantil del Futbol Sala Sant Cugat volen seguir els passos del primer equip proclamant-se campions de lliga i aconseguint l'ascens. El juvenil ho té més difícil que l'infantil ja que hi ha tres equips en la lluita pel campionat del grup 2 de Segona Divisió, amb el qual s'aconsegueix l'ascens a Primera Divisió. Els santcugatencs han de sumar els tres punts davant el Palau Solità i Plegamans si no volen dependre d'altres resultats. Els vermell-i-negres han de vèncer en un partit que es disputa diumenge a un quart d'onze del matí al pavelló municipal Maria Víctor. A més, el Montmeló visita el Cardedeu, cuer, i els Salesians el Pineda de Mar, vuitè classificat.

L'infantil ho té més assequible que el juvenil ja que només té un rival que li pugui treure el campionat i l'ascens, el Natació Sabadell B. Tots dos conjunts arriben a l'última jornada de competició del grup 4 de Segona Divisió separats per un punt. Els santcugatencs han sumat 67 punts en 25 partits després de 22 victòries, un empat i dues derrotes. Un punt menys han sumat els sabadellencs que tenen un balanç de 21 triomfs, tres empats i una ensopegada. Això sí, el Natació Sabadell té el gol average guanyat als santcugatencs. A l'anada els sabadellencs van guanyar (1-3) i a la tornada tots dos conjunts van empatar (4-4). És per això que el tècnic de l'infantil del Futbol Sala Sant Cugat, Marc Casas, assegura que l'equip sortirà davant el Sant Andreu disposat a sumar els tres punts.

Marc Casas

La idea és guanyar i aconseguir el campionat. Nosaltres pensem que el Sabadell guanyarà. Portem unes setmanes a un molt bon nivell. Som els millors de la categoria.


L'aspecte positiu és que el Futbol Sala Sant Cugat jugarà sabent quin ha estat el resultat del partit entre el Bonaire, novè classificat, i el Natació Sabadell B que es juga dissabte a dos quarts de dotze del matí. El matx entre el Futbol Sala Sant Cugat i el Sant Andreu es disputarà al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix en hora per determinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.