L'Olímpyc Floresta fitxa Miquel Verdaguer procedent del Sant Vicenç CFS


Temes relacionats

L'Olímpyc Floresta torna a demostrar que a Can Llobet no guanya qualsevol (16/mar/13)


  • Comparteix:

Verdaguer, en el centre de la imatge amb la samarreta del Sant Vicenç, en la darrera visita a Can Llobet

Verdaguer, en el centre de la imatge amb la samarreta del Sant Vicenç, en la darrera visita a Can Llobet

L'Olímpyc Floresta s'ha fet amb els serveis del jove tanca de 20 anys Miquel Verdaguer. El jugador procedeix del Sant Vicenç i destaca per marcar les diferències pel seu lideratge en defensa i en el xut exterior. Amb aquesta incorporació i la de tres jugadors procedents del segon equip com són Martí Arimany, Xavi Martin i Joan Ferrer, el tècnic florestà, Xaloc Rion, dóna per tancada la plantilla en espera d'un porter, i assegura la seva continuïtat per una temporada més.

La temporada 2013-14 de l'Olímpyc Floresta comença a prendre forma. Després de quedar-se a les portes de lluitar per a l'ascens, l'equip florestà s'ha reforçat amb un jugador amb un bon present i millor futur. Els de Xaloc Rion ja coneixen Verdaguer de primera mà, i és que aquesta temporada s'hi ha enfrontat amb el Sant Vicenç, marcant un gol als florestans al partit de tornada. Amb aquesta incorporació, Rion considera que l'equip està prou equilibrat.

Xaloc Rion

Amb el que ve de sota ja en tenim prou. El Martí Arimany, el Xavi i el Joan pugen amb força i esperem comptar amb el Martí Cases al desembre. El que vingui ha de ser millor que el que tenim.


L'Olímpyc provarà la temporada que ve de fer un pas endavant i definitiu per emular el resultat que ha aconseguit enguany el Futbol Sala Sant Cugat i poder ascendir a Segona B, tercera competició estatal del futbol sala. I ho farà, de nou, sota la batuta de Xaloc Rion, que seguirà dirigint l'equip de la Floresta durant una temporada més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.