La pilota aturada dóna els primers tres punts de la temporada al SantCu

El Sant Cugat Esport guanya (2-1) el Moja en el primer partit a la ZEM Jaume Tubau i suma els primers punts en el grup 3 de Segona Catalana. Dos gols a pilota aturada dels dos centrals santcugatencs, Quim Ruiz i Roger Soler, han donat la victòria a l'equip de Camilo Speranza.

El SantCu suma els primers tres punts de la temporada després de la golejada rebuda en la primera jornada al camp del Sant Ildefons. L'equip vermell-i-negre, molt voluntariós en el total dels 90 minuts, s'ha avançat ben aviat. En el minut 7, Roger Soler desviava una rematada de Quim Ruiz dins l'àrea del Moja i enviava la pilota al fons de la xarxa. La resposta visitant ha estat immediata després que el conjunt groc estavellés una pilota al travesser de la porteria de Jota. Els visitants han avisat diverses vegades, però ha estat el SantCu qui ha fet el segon gol mitjançant Marc, però l'àrbitre ha considerat que la pilota havia sortit per la línia de fons i ha anul·lat la diana vermell-i-negra. Els visitants seguien apretant i ha trobat el camí del gol mitjançant la pena màxima. Juanito ha empès un jugador visitant i Dani ha transformat des dels 11 metres. Amb l'empat a u s'ha arribat al descans.

A la represa, Speranza ha introduït més múscul al mig del camp vermell-i-negre donant entrada a Aragó i Damián, i deixant a la banqueta a Juanito i a Bonamich. Els canvis han donat més consistència a un SantCu que s'ha tornat a avançar mitjançant Quim Ruiz. El central santcugatenc ha rematat de manera brillant una bona centrada de córner i ha fet el 2-1 amb el qual s'arribaria al final del partit. El Moja ha buscat l'empat durant els segons 45 minuts, però els locals han estat molt més sòlids en defensa que en la primera meitat i s'han adjudicat els primers tres punts de la temporada.

Camilo Speranza

Estic content perquè els dos gols arriben a pilota aturada i nosaltres li donem molta importància i ho treballem molt durant la setmana.

En la jornada vinent, el SantCu visita el camp del Can Vidalet que encara no ha puntuat en aquest inici de la lliga.