El Can Vidalet sorprèn el SantCu al segon temps i s'endú els tres punts

El SantCu ha caigut derrotat al camp del Can Vidalet

El Sant Cugat Esport perd (2-0) al camp del Can Vidalet a la tercera jornada del grup 3 de Segona Catalana. L'entrenador del SantCu, Camilo Speranza, destaca que l'equip ha fet el milllor primer temps de la temporada, però lamenta la falta d'intensitat defensiva a la segona part.

L'equip santcugatenc ha jugat els millors 45 minuts de la temporada segons el tècnic vermell-i-negre on el SantCu ha estat el clar dominador del partit. Les ocasions no s'han acabat transformant en gol i amb l'empat inicial s'arribava a la mitja part. Només començar el segon temps ha arribat el moment clau del partit. Gol del Can Vidalet i gerra d'aigua freda per als visitants. A partir d'aquest instant ha canviat el guió del matx i els locals s'han fet dominadors del joc. Quan faltava un quart d'hora per arribar al final, els d'Esplugues han fet el segon i definitiu gol. L'entrenador del SantCu, Camilo Speranza, lloa el joc dels seus jugadors, però exigeix més contundència defensiva.

Camilo Speranza

Hem estat molt superiors al primer temps, però hem pagat molt car les errades defensives de la segona meitat.

El SantCu suma tres punts després de tres jornades i rebrà diumenge el Juventud Prat que encara no sap el que és guanyar