Un gol a la segona part provoca la primera derrota del femení del SantCu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El SantCu femení encaixa la primera derrota de la temporada en perdre (1-0) al camp del Fontsanta en la segona jornada de Primera Divisió. Un gol de les locals en el segon temps ha estat suficient perquè el triomf es quedi a Cornellà.

Aquest cop les de Carles Rubio no han pogut sumar en el primer partit com a visitants. Les vermell-i-negres han vist com el gol de la local Ainhoa als 62 minuts de partit ha decidit el matx a favor de les de Cornellà, que sumen els tres primers punts i passen per davant a la classificació a les de Rubio.

Després de les dues primeres jornades de lliga el SantCu suma un punt de l'empat aconseguit el primer partit a casa. Un punt que col·loca l'equip santcugatenc en dotzena posició.

Diumenge vinent, el SantCu femení tornarà a jugar a la ZEM Jaume Tubau. Les visitarà el cuer del grup, el Levante Las Planas, que encara no ha estrenat el seu compte de punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.