El juvenil Albert Mas debuta amb el primer equip del SantCu jugant 10 minuts


  • Comparteix:

Albert Mas, actualment a les files del juvenil del SCE / Font: Clara Ravina

Albert Mas, actualment a les files del juvenil del SCE / Font: Clara Ravina

El juvenil del Sant Cugat Esport Albert Mas debuta amb el primer equip jugant els últims deu minuts del partit contra el Begues. El jugador santcugatenc ha tornat a finals de novembre al seu club d'origen després de passar per la Damm i la UE Rubí, amb qui va debutar a Tercera Divisió.

Va actuar els últims10 minuts de partit a l'eix de la defensa, tot i que normalment ha jugat de davanter, el que demostra la seva polivalència. Abans d'acabar el 2013 va tornar del juvenil del Rubí on en un any ha tingut temps de debutar amb el primer equip rubinenc a la Tercera Divisió i jugar quatre partits. Albert Mas, content amb el seu debut amb el primer equip del SantCu, assegura estar il·lusionat amb tornar-hi.

Albert Mas

Durant la setmana entreno un dia amb el primer equip però habitualment no vaig als partits. Des de petit veus els grans i ara ja t'hi trobes. Sí que em fa il·lusió.


Mas continuarà a la disciplina del juvenil, a les ordres d'Alberto Rodríguez. Els juvenils van tenint, de mica en mica, presència al primer equip vermell-i-negre. Actualment, el SCE té incorporats Tommy Durban i Simón Basanta, provinents del juvenil de l'any passat i durant la pretemporada va comptar amb Erik Pascual en un amistós. Diumenge va ser el torn d'Albert Mas i d'Edu Pérez, aquest últim però no va debutar.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.