El FS Sant Cugat es deixa remuntar dos gols d'avantatge en el segon temps

El Futbol Sala Sant Cugat cau (4-5) davant el Manresa en la 20a jornada del grup 3 de Segona Divisió B després de marxar al descans amb un avantatge de dos gols. Els vermell-i-negres han estat superiors en el primer temps, però els manresans han fet un 0 a 3 en la segona part que ha deixat amb la mel als llavis l'equip d'Albert Tejero. Els santcugatens segueixen últims a la classificació.

El Futbol Sala Sant Cugat ha sortit entonat al partit i en el minut quatre després d'una jugada col·lectiva s'ha avançat amb un gol de Pau Savé. Sense temps de reacció Richi ha recuperat una pilota al mig camp per anotar sorprenent el porter visitant i fer el 2 a 0. Xaus amb un rebot ha pogut fer el 3 a 0, però Redu en un xut per l'escaire ha escurçat la distància en el marcador i el mateix jugador manresà ha pogut empatar amb un llançament que ha repel·lit el pal. Als 13 del primer temps Jordi Savé ha culminat amb una jugada individual per fer el 3 a 1 que ha estat respost ràpidament un altre cop per Redu fent el 3 a 2. En gairebé l'última jugada del primer període Richi ha tornat a fer una genialitat per posar el 4 a 2 amb el que s'ha arribat al descans.

A la represa, en cinc minuts Asis ha tornat a posar al seu equip en el partit amb un xut des de darrere. Tots dos conjunts han pogut marcar més gols, però fins el minut 16 no s'ha tornat a moure el marcador quan Flores ha aprofitat una passada enrere per igualar el matx. A dos minuts per al final una jugada d'oportunisme del mateix Flores ha posat per primer cop en avantatge els manresans. Els santcugatencs han tingut l'última per empatar, però Richi s'ha topat amb el pal i els locals s'han quedat sense sumar cap punt.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, creu que no aprofitar les ocasions ha estat el que els ha condemnat.

Albert Tejero

En aquesta categoria quan no encertes ho acabes pagant. Hi ha gent amb qualitat i els equips defineixen molt bé.

El proper rival dels santcugatencs és La Prosperitat, conjunt que també lluita per la permanència.