El Campus de la Penya Blaugrana Sant Cugat es trasllada a l'escola Àgora


  • Comparteix:

Imatge de l'acord entre la PBSC i l'Àgora

Imatge de l'acord entre la PBSC i l'Àgora

La Penya Blaugrana Sant Cugat i l'escola Àgora presenten un acord de col·laboració per al proper campus de futbol de l'entitat santcugatenca que tindrà lloc a l'estiu. L'organització del campus ha vist que les instal·lacions de Can Magí s'han quedat petites per seguir organitzant l'estada i enguany l'activitat es farà a l'escola santcugatenca amb totes les comoditats a l'abast.

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, i el director de l'Àgora, Vicenç Gandol, han signat l'acord de col·laboració per a la propera estada d'estiu que els últims anys s'ha fet a Can Magí. L'estada serà des del 30 de juny fins el 25 de juliol dividit en etapes de quatre setmanes, on els participants, de 5 a 13 anys es podran apuntar. El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, creu que com la majoria d'aspectes de la ciutat, el campus també s'ha fet gran.

Josep Maria Félez

Els nens es mereixen engrandir el campus. Can Magí s'ha quedat petit pel que fa a instal·lacions, menjador, etc.


L'estada, a més de la Penya Blaugrana Sant Cugat i de l'escola Àgora, compta com és habitual amb l'escola de futbol Hristo Stoichkov i amb els seu cos tècnic, que col·laborarà també amb els entrenadors de l'escola santcugatenca. El director de l'Àgora, Vicenç Gandol, afirma que aquest acord amb la Penya afegeix valor a l'escola de futbol del centre.

Vicenç Gandol

Per a nosaltres la Penya és un referent esportiu i vincular-nos amb ells ens dóna molt valor. Confiem que sigui favorable per als nostres esportistes.


Agora Sant Cugat International School posa a disposició del campus un camp de gespa artificial, una pista poliesportiva, dos camps de pàdel per millorar les condicions tècniques dels participants, un menjador, una sala audiovisual i diferents zones d'esbarjo. L'organització preveu la participació d'uns 400 nens.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.