L'Olímpyc visita l'Escola Pia, el partit 'més difícil' del curs segons Xaloc Rion


  • Comparteix:

L'Olímpyc provarà de sumar els primers punts aquesta temporada

L'Olímpyc provarà de sumar els primers punts aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta encadena el segon compromís d'alt nivell a la segona jornada de la temporada al grup 3 de Segona B de futbol sala. Els florestans es desplacen aquest dissabte a les sis de la tarda al feu de l'Escola Pia Sabadell, 'la pista més difícil' de la competició segons el tècnic de l'equip, Xaloc Rion. Els sabadellencs van acabar campions de lliga la temporada passada, amb nou punts de marge respecte el segon, tot i no poder ascendir per qüestions administratives. L'Olímpyc va caure en el primer partit del curs contra el Ripollet.

El calendari ha ofert un exigent inici de temporada a l'Olímpyc. Dos dels principals candidats a ser a la part capdavantera de la classificació es creuen en el camí dels florestans, que esperen obtenir un millor rendiment a la segona oportunitat. La primera, el cap de setmana passat en l'estrena del curs, es va saldar amb una derrota contundent (2-5) contra el Ripollet, però on els de Rion van tenir opcions fins als darrers minuts.

Aquest cap de setmana el repte és encara major, davant una Escola Pia que manté el sòlid bloc que l'ha dut a dominar el grup català de la Segona B i que es caracteritza per tenir un joc pautat, coordinat, tot plegat amb l'ajuda d'una pista de la qual encara treuen més avantatges. Malgrat que els sabadellencs han perdut el primer partit a la pista del Montcada, fet que reflecteix el nivell de la categoria, el tècnic de l'Olímpyc ho té clar: l'Escola Pia és el millor equip de la categoria.

Xaloc Rion

És la pista més difícil i el millor equip, fet que reflecteix el nivell de la categoria. Nosaltres venim amb moltes ganes, intentarem que es posin nerviosos i que tinguin la necessitat de sumar.


Rion tindrà el dubte de Carles Jiménez i la baixa de Marc Feu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.