L'Olimpyc Floresta té l'oportunitat de reaccionar contra l'Esplugues a casa


  • Comparteix:

Els florestans rebran l'Esplugues amb la il·lusió de sumar els tres primers punts de la temporada

Els florestans rebran l'Esplugues amb la il·lusió de sumar els tres primers punts de la temporada

L'Olímpyc Floresta afronta el partit d'aquesta setmana contra el Club Esportiu de Futbol Sala Esplugues, un rival proper a la classificació. El matx del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala es jugarà dissabte a les sis de la tarda a Can Llobet. Els florestans encara no han trobat el mètode que els permeti puntuar per així abandonar l'última posició en la qual porten instal·lats des de la segona jornada de lliga.

Fa tres setmanes, els de Xaloc Rion van sumar el primer punt de la competició però no els va servir per emprendre una dinàmica ascendent pel que fa a resultats. La fragilitat defensiva permet que els rivals els marquin amb facilitat. En aquesta jornada tenen l'oportunitat de provar de millorar aquest aspecte contra l'Esplugues. El factor camp i el suport de l'afició seran clau perquè l'equip surti motivat.

El rival, com els florestans, té com a punt feble la quantitat de gols que rep. A diferència de l'Olimpyc, ells sí saben el que és guanyar. En les darreres cinc jornades tan sols ha aconseguit dos punts i tampoc arriben en el seu millor moment. Han incorporat molts jugadors aquesta temporada, entre ells, dos de Sant Cugat.

Pel que fa al rendiment del conjunt florestà, el seu tècnic lloa la feina feta fins al moment i pensa que l'únic camí és seguir treballant.

Xaloc Rion

No estan sortint les coses com volíem. Hi ha hagut partits que hem merescut més. La dinàmica no és positiva però em de seguir treballant i creient amb el que fem perquè tot arribarà.


L'equip de Xaloc Rion, malgrat tenir algun jugador tocat, podrà disposar de la totalitat de la seva plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.