El Futbol Sala Sant Cugat cerca agafar ritme i competitivitat davant l'Alheña


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat espera agafar ritme

El Futbol Sala Sant Cugat espera agafar ritme

El Futbol Sala Sant Cugat disputa el segon partit en cinc dies amb l'objectiu d'apropar-se a la part capdavantera de la classificació al grup 2 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez van sumar un important triomf dimarts al pav 3 de la Rambla del Celler davant Sang Culé Cor Català i aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda visiten la pista de l'Alheña, sisè classificat. Els hospitalencs reben els de Sant Cugat amb la intenció de recuperar sensacions després d'haver sumat un punt de sis possibles.

La principal dificultat del rival prové del seu domini de la situació com a equip local, amb una pista en què l'Alheña ha signat una victòria i un empat. A domicili és quan els de l'Hospitalet de Llobregat perden pes, com mostra el darrer resultat dels vermell-i-negres, quan van caure amb contundència (5-1) davant el Rubí. Els santcugatencs esperen agafar ritme de competició una vegada per totes, despres de veure com s'ajornaven dos partits de les primeres cinc jornades.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, parla de la dificultat de competir en un entorn així per assegura que el seu equip té les armes per treure el triomf.

Jaime Martínez

La intenció és guanyar, és una pista molt difícil i ells allà ho fan força bé. Nosaltres hem d'aprofitar les oportunitats.


Jordi Savé, per motius personals, i Alex Quílez, lesionat, són baixes segures per a Martínez. El japonès Sogo serà dubte fins última hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.