El Futbol Sala Sant Cugat es fa fort a casa per superar l'AECS L'Hospitalet

Els jugadors del FS Sant Cugat celebrant un dels gols del partit

El Futbol Sala Sant Cugat encadena la tercera victòria consecutiva a casa en un matx farcit de gols davant L'Hospitalet (8-6). Els de Jaime Martínez han desplegat el seu ventall ofensiu sobretot a la segona meitat, quan han anotat sis gols, i escalen posicions al grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres tenien sentenciat el matx amb el 7 a 2 però l'efectivitat golejadors visitant amb porter-jugador ha fet entrar la por al cos als locals.

Durant els primers minuts del partit tots dos equips han esperat a veure les cartes del rival, una iniciativa que ha acabat prenent L'Hospitalet quan s'ha avançat mitjançant Rubén. Només un minut més tard, però, Javier Muñoz ha aprofitat una jugada enrevessada per fer l'empat a 1. Els santcugatencs han augmentat la defensa pressionant i Katib ha aprofitat una pilotada robada a prop de l'àrea per fer el 2 a 1. El rival li ha tornat la moneda robant una pilota per tornar a posar la igualada a través del seu capità, Robert Bou.

Amb aquest resultat s'ha arribat al descans, i a la represa han estat els visitants els que han sortit amb més força. Ara bé, Pol Calvó i Enric Sánchez han respost amb dos gols que ha donat tranquil·litat als de Martínez. El partit s'ha tornat feixuc per algunes accions poc esportives, i el japonès Shogo s'ha encarregat d'ampliar el marge fent el cinquè en una gran jugada individual. Robert Bou ha refusat una pilota en pròpia porteria i s'ha fet un autogol, el sisè per als santcugatencs, i Peiró ha col·locat el setè, que semblava tancar el partit.

No obstant això, els de L'Hospitalet no s'han donat per vençuts, han passat a jugar amb porter-jugador i han retallat distàncies. Rubén ha fet el tercer dels visitants i David i Robert han fet el quart i el cinquè, reduint la renda a dos gols. Els riscos de jugar amb aquesta estratègia, però, també han passat factura, i Enric Sánchez ha aprofitat un refús per situar el 8 a 5 en un xut llunyà. Daniel Tornay ha fet un sisè gol per als seus ja instranscendent.

Jaime Martínez

Han apostat pel joc de cinc quan semblava que el partit estava sentenciat, ens han fet gols i hem patit fins al final.

El Futbol Sala Sant Cugat suma ara 10 punts i la setmana que ve visita el Linyola.