El Futbol Sala Sant Cugat vol oblidar el matx de Linyola davant el Gavà


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat intenta oblidar el matx de l'última jornada

El Futbol Sala Sant Cugat intenta oblidar el matx de l'última jornada

El Futbol Sala Sant Cugat rep aquest dissabte a un quart de cinc de la tarda el Gavà amb la intenció d'esborrar de la memòria la dolorosa ensopegada de la setmana passada contra el Linyola. Els santcugatencs es veuen les cares amb un dels conjunts més en forma de la categoria, que compta els últims cinc partits per victòries. Els vermell-i-negres continuen buscant una regularitat en resultats i joc que els apropi a la part capdavantera del grup 2 de Tercera Divisió.

Encara amb el partit pendent de l'Aldea, el Futbol Sala Sant Cugat acull el Gavà al pav 3 amb l'orgull ferit i amb la necessitat de refer-se del dur cop de Linyola. Els nou gols encaixats a la segona meitat van deixar anímicament tocats els de Jaime Martínez. Al repte d'esborrar aquest mal gust se li afegeix la dificultat d'enfrontar-se a una plantilla que ha millorat respecte el curs passat.

Els gavanencs van cloure la temporada 2014-15 en setena posició, tres per sota dels vermell-i-negres, i els dos enfrontaments contra el Futbol Sala Sant Cugat es van saldar en empat, a 2 a Gavà i a 5 al pav 3 de la Rambla del Celler. Martínez mesura la millora del rival d'aquest cap de setmana.

Jaime Martínez

Ens va quedar un molt mal gust. És agafar noves sensacions, trobar el nostre joc. És un equip que ha millorat molt.


Shogo, Pol Calvó i Guillem Pros són dubte per molèsties al turmell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.