L'Olímpyc buscarà el segon triomf consecutiu contra un rival de la zona mitja


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta apel·larà a l'esperit de la setmana passada per intentar tombar l'Atlético Moncofa

L'Olímpyc Floresta apel·larà a l'esperit de la setmana passada per intentar tombar l'Atlético Moncofa

L'Olímpyc Floresta torna a jugar a domicili per segona jornada consecutiva, aquesta vegada contra l'Atlético Moncofa. El partit del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala es jugarà dissabte a les quatre de la tarda a terres valencianes. Els florestans afronten el matx amb il·lusió després d'haver-se tret la llosa d'haver estat a la zona de descens des de l'inici de la lliga.

L'Olímpyc ha pogut respirar tranquil aquesta setmana gràcies a la victòria a domicili de la jornada anterior. La combinació de resultats els va fer sortir de la zona més perillosa i aquest dissabte l'objectiu és intentar assegurar el partit abans i no haver de fer servir l'èpica en els últims minuts. Des de la primera jornada de lliga fins a dia d'avui, els florestants han fet un salt qualitatiu en actitud, fet que els ha permès enxampar els rivals més pròxims i situar-se a un punt per sobre del descens, sempre que baixin tres equips.

L'Atlético Moncofa és un conjunt de la zona mitja de la taula. Afronta el partit com a local i això els dóna confiança. Tot i així, a la setmana passada van caure davant l'Escola Pia per cinc a dos, trencant cinc jornades seguides sense perdre. Porten 40 gols a favor i és el tercer conjunt menys golejat de la lliga amb 31 gols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.