L'Olímpyc Floresta derrota el Catgas B i continua somiant amb la permanència

L'Olímpyc Floresta derrota (2-1) el Catgas Santa Coloma B i suma el tercer triomf de la temporada en jornada intersetmanal del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Miki Verdaguer i Edu Garcia han avançat els florestans i els colomencs han retallat distàncies a 20 segons per al final del matx. Els florestans segueixen en descens, però ara queden a quatre punts de la permanència.

La primera part entre Olimpyc Floresta i Catgas B ha estat marcada per la falta d'encert de tots dos conjunts de cara a porteria. Hi ha hagut ocasions clares per als dos equips, que han signat taules en els primers 20 minuts de matx.

A la represa, l'Olímpyc ha sortit més endollat i ha tingut més control del partit. Miki, primer, i Edu, després, han avançat els de Xaloc Rion davant un Catgas B desesperat per no trobar el camí del gol. Els de Santa Coloma han jugat amb porter jugador els últims cinc minuts, però només han trobat el premi del gol en els darrers 10 segons de matx.

L'entrenador dels florestans, Xaloc Rion, destaca que el fet de marcar primer ha estat clau per sumar la victòria.

Xaloc Rion

Hem marcat primer i això ha fet que l'equip tingués confiança per creure en el triomf.

Els florestans sumen 11 punts, a quatre de la permanència, i dissabte visiten la pista del Pallejà, sisè classificat.