El FS Sant Cugat anhela una reacció necessària contra el Molins 99


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat intentarà reaccionar al pav 3

El Futbol Sala Sant Cugat intentarà reaccionar al pav 3

El Futbol Sala Sant Cugat rep aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre el Molins 99 amb l'obligació de reaccionar per sortir de la zona perillosa del grup 2 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez acumulen tres derrotes consecutives, partits en què han sumat 29 gols rebuts, i es veuen les cares amb un conjunt que és a mitja taula amb 12 punts. Segons el tècnic vermell-i-negre, la clau del partit passa per minimitzar els seus contratacs.

Martínez es marcava el dia de la seva renovació un objectiu clar: augmentar efectius en la plantilla per millorar sessions d'entrenament i dinàmiques col·lectives per poder competir cada matx. Aquesta fita no s'ha acomplert en les tres darreres jornades, ja que l'equip ha caigut de manera contundent davant Linyola (14-4), Gavà (1-9) i Les Corts (6-3). Una setmana de descans ha donat temps de reflexió a una plantilla que, per qüestió d'absències, s'ha pogut exercitar menys del previst.

Amb aquestes sensacions arriba el Futbol Sala Sant Cugat al compromís davant el Molins 99, un vell conegut dels vermell-i-negres que basa la seva força en una defensa sòlida, la cinquena millor de la categoria malgrat ser novè, i la traducció d'aquesta bona feina darrere amb perillosos contratacs. Per això, Martínez creu essencial vigilar de prop aquestes situacions.

Jaime Martínez

Molins va ser un equip que em va agradar molt, tenen una bona defensa i surten molt bé al contratac. La clau serà no donar-li eines per poder contratacar.


El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat assegura que no té gens clara la convocatòria tenint en compte l'absència d'alguns dels seus jugadors en els darrers entrenaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.